Comarques Gironines

COMUNICAT PSC D'OLOT

  • PSC Comarques Gironines
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC s’oposa frontalment a qualsevol tipus de violència

En les darreres hores, hem estat testimonis d’atacs intolerables, incívics i totalment fora de lloc.

També víctimes d’actes de vandalisme contra la seu que el nostre grup municipal té al carrer Sant Roc.

 

Olot, 21 de febrer de 2021

 

Des del PSC Olot, en referència a la convulsa situació que s’està vivint en diferents ciutats del territori i també a Olot, volem manifestar que:

- Condemnem tot tipus de violència, sigui quin sigui el seu origen. Res no justifica la violència i el vandalisme que hem vist als carrers de Catalunya aquest darrers 5 dies.

- Donem suport als Mossos d’Esquadra i a les Policies Municipals, així com també a la resta de forces i cossos de seguretat. També mostrem el nostre rebuig a qualsevol agressió o forma de violència de la qual siguin víctimes. - Sempre hem defensat –i ho continuarem fent- el dret a la manifestació pacífica i a la llibertat d’expressió.

- Entenem que les autoritats polítiques han de fer costat a la nostra policia, i no entenem com els responsables polítics deixen desemparades a unes autoritats de les quals en són responsables. - Pensem que l’única via possible és la de la reforma, el consens i el diàleg.

En aquest sentit, estarem al costat del govern de l’Estat en les propostes de reforma per a la regulació penal dels delictes relacionats amb la llibertat d’expressió, que entenem que s’han de revisar davant de condemnes com les que hem vist en les darreres setmanes.