Comarques Gironines

COMUNICAT PSC SANT FELIU DE GUÍXOLS

  • PSC Comarques Gironines
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC s’oposa de nou a qualsevol tipus de violència. En els darrers dies, hem estat testimonis d’atacs intolerables, incívics i totalment fora de lloc

 

Fa dos dies la seu del PSC d’Olot va ser víctima d’actes de vandalisme, ahir vam haver de lamentar que la seu del PSC de Sant Feliu de Guíxols fos atacada per vàndals.

 

Sant Feliu de Guíxols, 23 de Febrer de 2021

 

Des del PSC Guíxols denunciem els actes vandàlics ocasionats a la nostra seu, però lamentem profundament el que està succeint a diferents ciutats de Catalunya. Per això volem tornar a manifestar que:

- Condemnem tota mena de violència, sigui quin sigui el seu origen. Res no justifica la violència i el vandalisme que hem vist als carrers de Catalunya aquests darrers 6 dies.

- Donem suport als Mossos d’Esquadra i a les Policies Municipals, així com a la resta de forces i cossos de seguretat. També mostrem el nostre rebuig a qualsevol agressió o forma de violència de la qual siguin víctimes.

- Sempre hem defensat, i ho continuarem fent, el dret a la manifestació pacífica i a la llibertat d’expressió.

- Entenem que les autoritats polítiques han de fer costat a la nostra policia, i no entenem com els responsables polítics amb responsabilitat de govern a Catalunya han deixat desemparats als cossos de seguretat dels quals en són responsables.

- Pensem que l’única via possible és la de la reforma, el consens i el diàleg. En aquest sentit, estarem al costat del govern de l’Estat en les propostes de reforma per a la regulació penal dels delictes relacionats amb la llibertat d’expressió, que entenem que s’han de revisar davant de condemnes com les que hem vist en les darreres setmanes.