Comarques Gironines

Comunicat PSC sobre Lloret

  • PSC Comarques Gironines
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC de Lloret i la Federació del PSC de comarques gironines lamenten haver de donar de baixa els quatre regidors de Lloret

PSC Lloret de Mar
PSC Lloret de Mar

El PSC de Lloret i la Federació del PSC de comarques gironines han donat de baixa els quatre regidors de Lloret que han anunciat que passarien a no adscrits després de posar en dubte la figura del portaveu del grup municipal. Segons els Estatuts del partit, no és compatible la militància amb l’anunci d’abandonament del grup municipal socialista i per tant, s’ha procedit a efectuar la baixa de manera immediata.

Els quatre regidors no adscrits havien posat en dubte la figura del portaveu i la decisió de l’assemblea del PSC de Lloret de donar suport al candidat que va escollir la mateixa assemblea a l’octubre de 2018. Els quatre regidors mai van voler reunir-se amb el PSC ni buscar una solució acordada a un conflicte de caràcter intern que mai hauria d’haver afectat al govern de Lloret i al benestar dels seus ciutadans.

El PSC de Lloret i el PSC de comarques gironines demanen i esperen que l’alcalde Dulsat no governi amb els regidors no adscrits, tal com afirma el pacte antitransfuguisme.