Comarques Gironines

Dos candidats de la comarca de la Selva acompanyaran Marc Lamuà en la llista del PSC de Girona

  • Actualitzat:
  • Creat:

Lamuà ha visitat avui les poblacions de la Selva Marítima i ha anunciat que Antonio Lorente, de Lloret de Mar ocuparà el número 5 i Lara Torres, de Blanes, tancarà la llista

El cap de llista del PSC per Girona al Congrés dels diputats, Marc Lamuà, ha visitat avui les poblacions de Blanes, Lloret i Tossa de Mar, per tal de compartir reflexions amb els socialistes de la Selva Marítima.

En aquesta visita, Marc Lamuà ha anunciat que en la llista al Congrés dels diputats per a les properes eleccions del 28 d’abril l’acompanyaran dues persones d’aquesta zona de La Selva. D’una banda, Antonio Lorente, que ocuparà el número 5 de la candidatura i, de l’altra, Lara Torres, de Blanes, que tancarà la candidatura.

Antonio Lorente és tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lloret de Mar i Lara Torres va estar en tasques de govern a Blanes durant quatre anys. Per aquest motiu, Lamuà ha destacat la seva àmplia experiència municipal i el seu coneixement del territori.

El candidat ha destacat la importància que té la comarca de la Selva pels socialistes i ha explicat que la inclusió d’aquests noms a la seva llista és el reconeixement d’aquesta circumstància. “És important poder comptar amb persones com Antonio Lorente i Lara Torres per tal de poder treballar bé en el territori”, ha explicat Lamuà. Segons el candidat, entre els seus objectius hi ha el treballar en relació als problemes que sorgeixen a les destinacions turístiques madures i fer arribar els problemes reals de la gent al Congrés dels diputats.