Comarques Gironines

El PSC de Santa Coloma ha organitzat un sopar alternatiu per la Fira

  • Actualitzat:
  • Creat:

El grup municipal i l'Agrupació ha pres la determinació pel criteri municipal que minimitza la representació dels socialistes al sopar popular

FOTO DIARI DE GIRONA
FOTO DIARI DE GIRONA

L’Ajuntament e Santa Coloma de Farners governat per ERC havia limitat a només dues places la presència del PSC al sopar popular de la Fira de la Ratafia que està convocat per aquest dissabte dia 10 a l’envelat de la plaça Farners. L’oferiment del consistori no s’ajusta a la representació que, en opinió dels responsables del PSC, es mereixen els socialistes de santa Coloma de Farners. Malgrat els intents per equilibrar les invitacions i ajustar-les a la representació que tindran altres col·lectius, l’Ajuntament es va mantenir ferm en el seu criteri.

Davant d’aquesta circumstància el PSC ha organitzat un sopar alternatiu el mateix dissabte dia 10 en un restaurant del centre de Santa Coloma per al qual ja té inscrites més de trenta persones. El PSC ha convocat una passejada per la Fira pels volts de les set de la tarda en la qual hi participarà el primer secretari de la Federació dels socialistes de les comarques gironines, Marc Lamuà.