Comarques Gironines

Francisco Pastor, candidat del PSC a l’alcaldia de Lloret de Mar

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat, militant des de 2003 i Primer Secretari local des de 2012, va posar en valor “la feina de l’actual grup municipal. En temps molt complicats en l’àmbit de la política els regidors socialistes han aportat seny i equilibri al govern municipal"

L’Assemblea de l’agrupació socialista de Lloret de Mar va escollir ahir Francisco Pastor com a candidat per a les eleccions municipals del maig de 2019. L’assemblea, a la qual hi van assistir una cinquantena d’afiliats i el primer secretari dels socialistes de les comarques gironines, Marc Lamuà, va servir per expressar consens sobre la figura de Pastor.

El candidat, que és militant socialista des de 2003 i Primer Secretari de l’agrupació de Lloret de Mar des de 2012, va voler posar en valor “la feina de l’actual grup municipal. En temps molt complicats en l’àmbit de la política els regidors socialistes han aportat seny i equilibri al govern municipal”. I va fer explícita la seva voluntat de “treballar colze a colze” amb Antonio Lorente, Eduardo López i Cristian Fernández, els tres regidors que conformen l’actual grup municipal socialista de Lloret.

Quan l’anterior cap de llista, Antonio Lorente, va comunicar la seva intenció de no continuar en la seva responsabilitat l’agrupació de Lloret va obrir un procés de primàries per escollir candidat/a. Aquest procés ha comptat amb la participació activa de pràcticament tots els militants de l’agrupació.

En el seu discurs davant de l’assemblea, Pastor va voler remarcar la importància “d’encarar unes eleccions municipals encapçalant un projecte d’unitat i consens” que té com a principals objectius “planificar el futur de Lloret donant protagonisme a les polítiques socials, enfortint el teixit associatiu i potenciant l’educació i formació dels lloretencs i lloretenques. Tenim grans reptes de futur que només assolirem gestionant el poble des de la justícia social, la igualtat d’oportunitats i el feminisme”.

L’actual portaveu socialista al consistori, Cristian Fernández, formarà part d’aquesta candidatura com a número dos de la llista. “L’experiència adquirida a l’Ajuntament ens donarà un punt de vista més proper i precís sobre les realitats del municipi i ens ajudarà a projectar la nostra visió de quin ha de ser el futur de Lloret. El model turístic ha evolucionat cap a millor i aquesta es la nostra intenció, però també, creiem que cal apostar en paral·lel a favor d’activitats alternatives que ajudin a diversificar l’economia lloretenca”.

Pastor va voler fer explícit que “tot l’equip ja està treballant en aquest nou projecte, per tal d’aconseguir els objectius marcats, que passen per recuperar l’alcaldia i posar les persones al centre de la política municipal”.