Comarques Gironines

L’agrupació de Lloret demana les actes als regidors no adscrits

  • PSC Comarques Gironines
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes de Lloret demanen als quatre regidors que tornin l’acta al PSC per coherència i demana a l’alcalde de JxCAT, Jaume Dulset, que no governi amb regidors no adscrits

PSC LLORET
PSC LLORET

Els socialistes de Lloret reclamen als regidors que han abandonat la disciplina del partit i que han passat a ser no adscrits les seves actes de regidors. És raonable que si s’opta per abandonar la representació del PSC i es passa a ser un regidor que no és del PSC tornin les actes del PSC. El PSC es va presentar a les eleccions municipals com a PSC, i per tant, si algú vol representar alguna altra cosa, és raonable que abandoni l’acta obtinguda en nom del PSC.  L’agrupació del PSC de Lloret ha refermat el seu total suport al portaveu del grup municipal.

El primer secretari de l’agrupació local, Joan Carles Amaya, ha demanat en representació de l’executiva del PSC de Lloret de Mar que “tornin l’acta de regidors per coherència personal i perquè la veu dels més de 2.100 ciutadans i ciutadanes que va votar al PSC, i al seu cap de llista, Francisco Pastor, estigui proporcionalment representada al plenari als vots obtinguts a les eleccions municipals”.

Joan Carles Amaya també li ha recordat a l’alcalde de la ciutat, Jaume Dulsat, que “el pacte de govern es va signar amb el PSC i per tant no s’entendria que governés amb regidors no adscrits”. Amaya diu que els regidors no adscrits no poden assumir responsabilitats de govern d’acord amb el pacte antitransfugisme. L’equilibri democràtic a conseqüència del resultat de les eleccions municipals hauria de tornar a Lloret de Mar. I la pitjor manera perquè no ho faci és que Jaume Dulsat accepti governar amb regidors no adscrits.

Si els regidors no adscrits formen part del govern de Lloret de Mar, s’entendria que són trànsfugues i, per tant, el PSC portaria al Parlament el govern de Lloret tal com estableix el pacte antitransfugisme.