Comarques Gironines

L’assemblea de Palamós escull Josep Coll com a candidat a l’alcaldia

  • Actualitzat:
  • Creat:

“La meva motivació principal per a presentar-me com a candidat és treballar per Palamós i que el poble torni a emprendre el rumb interromput el 2015 després de 12 anys de govern socialista", diu el candidat

L’assemblea de militants de l’Agrupació de Palamós va escollir ahir Josep Coll com a cap de llista del PSC a les pròximes eleccions municipals. Coll, vinculat professionalment a la Fundació Hospital de Palamós, es presenta amb el repte de recuperar l’alcaldia.

Coll té un a llarga trajectòria a la Fundació Hospital de Palamós i actualment és el cap d’administració d’EMPORTHOTEL AIE , empresa vinculada directament  a la fundació. A nivell personal ha estat sempre vinculat al CE Palamós.

La seva trajectòria política destaca per la seva etapa com a regidor de seguretat mobilitat via publica i mercats durant la legislatura 2011-2015, essent alcaldessa Teresa Ferrés .

“La meva motivació principal per a presentar-me com a candidat , com no podria ser d’una altre manera, és treballar per Palamós i que el poble torni a emprendre el rumb interromput el 2015 després de 12 anys de govern socialista. El nostre objectiu és recuperar per al municipi un equip de govern amb capacitat de gestió i amb la voluntat de recuperar les sinergies que han de situar Palamós al nivell que es  mereix”, analitza el candidat