Comarques Gironines

Yolanda Aguilar, nova primera secretària de l'Agrupació dels socialistes de Palamós

  • Actualitzat:
  • Creat:

Raquel Gallego assumeix la secretatria d'organització d'un projecte que pretén recuperarla confiança dels palamosins i palamosines com alternativa de govern. Aguilar destaca la tasca de Teresa Ferrés i recull el seu llegat

El primer secretari de la federació, Marc Lamuà amb Aguilar i Gallego
El primer secretari de la federació, Marc Lamuà amb Aguilar i Gallego

Yolanda Aguilar és des d’aquest dimecres la nova primera secretària de l’Agrupació del PSC de Palamós després que va rebre el suport unànime dels militants en assemblea. Pérez, militant activa del partit, dirigirà el nou projecte socialista palamosí en col·laboració amb Raquel Gallego, que assumeix la secretaria d’organització dels socialistes palamosins.

Aguilar es proposa reactivar el partit “amb il·lusió i amb ganes que el projecte socialista arribi a la ciutadania com un projecte obert a tothom i de caràcter marcadament municipalista. El projecte socialista segueix viu a Palamós. Som l’alternativa a l’actual equip de govern”.

La nova etapa comença recollint el llegat de Teresa Ferrés que, en dotze anys de govern socialista com a Alcaldessa, va posar els fonaments per a una profunda transformació de la vila que ha situat Palamós com a referència imprescindible de la Costa Brava.  

“Volem recuperar aquest espai polític i social pel municipi que ens va obrir la tasca de Teresa Ferrés i, tot i que sabem que estem vivint moments complicats,  ens posem a treballar per construir una candidatura forta i solvent  amb persones de diferents àmbits i sensibilitats  i amb un  projecte que ens torni la confiança de la ciutadania”, es proposa la nova primera secretària.